Week van de Speelotheek gezellig en succesvol

De peuters en kleuters die samen met hun juffen op maandag 11 en vrijdag 15 juni een bezoek brachten aan de speelotheek, keken hun ogen uit: Wat veel speelgoed hebben ze hier! Na een half uurtje  binnen en buiten ravotten, kondigde de juf helaas alweer het eind van de speelronde aan. Elk kind kreeg een kleurplaat en folder mee om ook het thuisfront kennis te laten maken met de mogelijkheden van Harlekino.

Tijdens het Buitenspeelfeest op woensdag
13 juni waren ook de ouders welkom op het grote grasveld aan het Baken. Terwijl de kinderen zich amuseerden met het grote buitenspeelgoed of stoepkrijt, genoten de ouders van het doorkomende zonnetje. Sommigen waagden zelfs een dansje met de swingende Zumba dames van Latinadance of streden mee met het ijsblokjesspel ‘Breng het ijs naar de Noordpool’.

Bekijk hier de foto’s van de Week van de Speelotheek 2012.

Of lees het artikel in de Telstar (week 25, pagina 74)

Speelotheek Harlekino organiseerde de Week van de Speelotheek voor de vierde maal. Naast de speelrondes voor peuters en kleuters en het Buitenspeelfeest waren er ook open ochtenden. Op woensdag 13 en zaterdag 16 juni stond de deur open voor belangstellende ouders/verzorgers en kinderen. Het werd een week met veel speelplezier en ook een succesvolle: dertien gezinnen besloten lid te worden van de speelotheek.
Lid worden kan nog tot en met 14 juli voor het speciale tarief van 5 euro.
En ook de kleurplaat mag nog tot die datum worden ingeleverd. Voor alle kinderen tot en met 8 jaar die een mooi versierde kleurplaat brengen, staat een prijsje klaar!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Harlekino in de media. Bookmark de permalink.