Vraag nu een verkoopnummer aan voor onze speelgoedbeurs!

Op zaterdag 6 november 2021 organiseert Speelotheek Harlekino voor de 27e keer een grote speelgoedbeurs. De speelgoedbeurs vindt in 2021 plaats op een nieuwe locatie: het Denksporthuis, in Pijnacker Noord. Speelgoed, waar thuis niet meer mee gespeeld wordt, kun je hier aanbieden. De opbrengst delen we, 70% is voor jou als aanbieder. De inname van speelgoed vindt plaats op vrijdag 5 november. Je kunt op de beurs ook speelgoed kopen, natuurlijk. Opgeruimde kasten, blije kinderen en een bijdrage aan een duurzamere wereld!

Wil je gelijk aan de slag met speelgoed uitzoeken en klaarmaken voor de beurs? Vraag dan hier een verkoopnummer aan. Reserveer daarna via de link in de bevestigingsmail een tijdslot om het speelgoed in te leveren op vrijdag 5 november. Lees, voordat je aan de slag gaat, de spelregels en verpakkingstips. Kijk voor meer informatie over locatie en openingstijden op de Speelgoedbeurs pagina.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Informatie voor leden, Informatie voor vrijwilligers, Speelgoedbeurs. Bookmark de permalink.