Succesvolle speelgoedbeurs 2022

Afgelopen weekend was de Harlekino speelgoedbeurs. De beurs was weer succesvol. Heel veel speelgoed, ruim 5000 stuks, is van eigenaar gewisseld en ook alle 6 goede doelen zijn blij naar huis gegaan.

De speelgoedbeurs was voor het eerst in sporthal het Baken in de wijk Koningshof in Pijnacker. Deze centrale locatie was goed te vinden. En er was genoeg ruimte voor al het speelgoed. De eerste bezoekers kwamen binnen met een tijdslot en in de middag konden bezoekers vrij binnenlopen.

Hergebruik
In totaal hebben 176 mensen speelgoed ingebracht. Ruim 5000 stuks speelgoed zijn daarna door 563 mensen gekocht. De beurs voorziet dus duidelijk in een behoefte. Niet alleen voor alle kopers en verkopers, maar ook is hergebruik natuurlijk goed voor het klimaat.

Foto speelgoedbeurs Harlekino 2022
Foto speelgoedbeurs Harlekino 2022

Goede doelen
Naast veel blije inwoners, hebben we met de beurs een aantal goede doelen gesponsord: Stichting Je mag er zijn, de Voorlees expres, Speelgoedbank Delft, Stichting Babyspullen, Kinderzwerfboeken en natuurlijk de speelotheek zelf die nieuw speelgoed kan aanschaffen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws. Bookmark de permalink.