Speelgoedbeurs, het zit er weer op

De voorbereidingen starten al lang van te voren maar afgelopen vrijdag en zaterdag is er weer keihard gewerkt door alle vrijwilligers en maatschappelijk stagiaires.

De 23ste Speelgoedbeurs is weer een feit! Geslaagd was het zeker.

Dit jaar was er voor het 2e jaar op rij weer een heel soepele doorstroming bij de inname van speelgoed op vrijdag-avond. Niet alleen bij de inname verliep het soepel, een lange kassa-rij werd ingekort door de introductie van een snelkassa voor mensen met hooguit 5 artikelen. Dat was niet voor iedereen weggelegd, want met zulk mooi speelgoed te koop, is het “met weinig speelgoed naar de kassa begeven” voor weinigen weggelegd. In de beperkte duur van de beurs is er dan ook rond 3000 stuks aan speelgoed verkocht.

Voor een korte impressie zie hier!

Wij bedanken iedereen die de beurs mogelijk heeft gemaakt: Basisscholen de Ackerweide en de Bonte Tol, Applus RTD, RipBromini, klusbedrijf O.I.D., alle vrijwiligers incl. maatschappelijk stagiaires, Goede doelen: Speelgoedbank Pijnacker en Ghana Project van het Wolfert Lyceum(Berschenhoek). Last, but not least: alle speelgoed-inbrengers en klanten die ons kwamen bezoeken de afgelopen dagen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Harlekino in de media, Interessante links, Speelgoedbeurs. Bookmark de permalink.