Speelgoedbeurs 2019 verloopt soepel en succesvol

Op zaterdag 2 november organiseerden we voor de 26e keer de jaarlijkse speelgoedbeurs. Een paar feiten en cijfers: 180 deelnemers brachten 551 bananendozen met speelgoed binnen. 402 klanten bezochten de beurs, en 4167 stuks speelgoed wisselden van eigenaar. De omzet van de speelgoedbeurs vertoont een stijgende lijn: dit jaar lag deze 14% hoger dan in 2018 en 32% hoger dan in 2017.

De succesformule van de beurs is een soepel lopend logistiek proces. Elk jaar noteren we weer leerpunten voor het volgend jaar. Een moeilijkheid dit jaar vormde de aangepaste indeling van de centrale hal van de basisscholen. We ontwierpen een geheel vernieuwde opzet van de beurs waarbij de ingang liep via de glazen gang bij de Bonte Tol en de uitgang via de kassa’s aan de zijde van de Ackerweide.

We bedanken alle 54 vrijwilligers (inclusief de 8 maatschappelijk stagiaires), de basisscholen Bonte Tol en Ackerweide, de sponsoren (Bromini, Peter Scharloo/OID, MTR-Verhuur) en de goede doelen (Speelgoedbank IKKROS en Minibieb/Kinderzwerfboek).

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Speelgoedbeurs. Bookmark de permalink.