Nominatie Speelotheek van het Jaar

Speelotheek Harlekino behoort tot de beste drie speelotheken van Nederland!
Dit is woensdag 25 januari 2012 bekend gemaakt door de Vereniging Speelotheken Nederland (VSN), een  overkoepelende organisatie met zo’n 200 leden. Aan de hand van een thema worden alle speelotheken jaarlijks uitgenodigd om zichzelf te presenteren en zo mee te dingen naar de nominatie voor “Speelotheek van het Jaar”.
Het thema voor 2011 luidde: “Zet je speelgoed in de etalage”. Dit thema sloot perfect aan bij het thema “20 jaar spel en speelgoed” dat Harlekino koos voor de viering van haar 20-jarig jubileum vorig jaar. Bestuur en vrijwilligers hebben het hele jaar hun best gedaan om de speelotheek en haar speelgoedcollectie te presenteren aan kinderen en ouders/verzorgers van Pijnacker, Delfgauw en omgeving. De activiteiten werden in het najaar van 2011 in de vorm van een verslag gepresenteerd aan de VSN en er volgde een bezoek van VSN-inspecteurs. Op zaterdag 11 februari 2012 zal de finale plaatsvinden, tijdens de Landelijke Speelothekendag te Zeewolde. De genomineerde speelotheken krijgen de opdracht om ter plekke in één uur tijd een stand in te richten waarin het thema “Zet je speelgoed in de etalage” tot uitdrukking komt. De aanwezigen, speelotheekvrijwilligers uit het hele land, kiezen dan door middel van stemming de “Speelotheek van het Jaar”.
Naast Speelotheek Harlekino zijn genomineerd: Speelotheek de Nieuwe Nobelaer uit Etten-Leur en Speelotheek Ketelbinkie uit Zeewolde.

De Telstar van 1 februari 2012 publiceerde een bericht over de nominatie van Harlekino (kijk op pagina 19).

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Harlekino in de media. Bookmark de permalink.