Nieuwe locatie voor Speelgoedbeurs 2021 gevonden!

We zijn blij jullie te kunnen melden dat er een mooie nieuwe locatie is gevonden voor onze speelgoedbeurs. Op zaterdag 6 november 2021 organiseert Speelotheek Harlekino in het Denksporthuis in Pijnacker Noord alweer de 27e editie van de grootste tweedehands speelgoedbeurs in onze gemeente.

Het principe van de beurs is gelijk aan eerdere edities. Tweedehands speelgoed kan door particulieren worden ingebracht op vrijdag 5 november, na het aanvragen van een verkoopnummer. De vrijwilligers van Harlekino richten met de aangeboden spullen een overzichtelijke ‘speelgoedwinkel’ in. Op zaterdag 6 november is iedereen van harte welkom om speelgoed te kopen tussen 9:30 en 16:00. We werken met tijdsloten om de instroom van bezoekers te spreiden en drukte te voorkomen.

De pagina Speelgoedbeurs 2021 biedt meer informatie over de beurs. Details worden snel bekend gemaakt op deze website en via onze sociale media kanalen, houd deze dus goed in de gaten.

Harlekino is ook nog op zoek naar helpende handen voor het inrichten van de beursvloer op vrijdag en het terug sorteren van niet verkocht speelgoed op zondag. Kun jij enkele uren helpen? Meld je dan aan via vrijwilligers.harlekino@live.nl

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Informatie voor leden, Speelgoedbeurs. Bookmark de permalink.