Internationaal bezoek voor Harlekino

Speelotheek Harlekino in Pijnacker ontving 12 mei een buitenlandse delegatie. Het bezoek maakte deel uit van de internationale conferentie van de International Toy Library Association (ITLA) in Leiden. Harlekino gaf de buitenlandse collega’s een inkijk in de speelotheek en de grote en bijzondere collectie speelgoed en spelmaterialen van Speelotheek Harlekino.

Bezoek uit alle windstreken vanwege de ITLA 2017 in Nederland

Tijdens de internationale conferentie in Leiden ontving Nederland ruim 90 deelnemers uit Brazilië, Argentinië, Zuid-Afrika, Maleisië, Taiwan, Hongkong, Australië en Europa. Al deze mensen zetten zich in voor het belang van spelen in de ontwikkeling van kinderen.

Speelotheek Harlekino in Pijnacker  is een voorbeeld van een zelfstandige, door vrijwilligers geleide organisatie die onderdeel uitmaakt van een groter verband.  Sinds juni 2016 maakt Harlekino deel uit van Buurt&Zo aan de Julianalaan in Pijnacker. De nieuwe centrale locatie biedt veel voordelen. De speelotheek is beter zichtbaar en gemakkelijk toegankelijk. Sinds maart dit jaar is het speelgoed 6 dagen per week digitaal te leen. Daarnaast biedt de samenwerking met organisaties van Buurt&Zo veel kansen voor de toekomst.

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws. Bookmark de permalink.