Harlekino geeft het stokje door aan speelotheek ’t Stokpaardje

Zaterdag 9 maart 2013 tijdens de Landelijke Speelotheken Dag werd de winnaar van de verkiezing ‘Speelotheek van het Jaar’ bekend gemaakt. Aan Harlekino de eer om de titel door te geven aan speelotheek ’t Stokpaardje uit Julianadorp,  www.speelotheekstokpaardje.nl

Een groot aantal vrijwilligers van Harlekino heeft zaterdag 9 maart de Landelijke Speelotheken Dag bezocht. Deze dag, verzorgd door de Vereniging Speelotheken Nederland (VSN), werd bezocht door zo’n 170 speelotheek medewerkers van ongeveer 50 verschillende speelotheken uit heel Nederland. Tijdens de algemene ledenvergadering werd er vol inspiratie en nostalgie gesproken over de oprichting van de eerste speelotheken in Nederland. Deze passie voor speelotheken wordt vandaag de dag nog steeds gedeeld met vele enthousiaste vrijwilligers, werkzaam in de speelotheek.

De dag werd afgesloten met een speelgoedbeurs waar speelotheek medewerkers een groot assortiment spel en speelgoed te zien kregen, met de mogelijkheid om al dit moois aan te schaffen. Binnenkort zijn de aankopen van Harlekino te zien en te leen in de speelotheek.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws. Bookmark de permalink.