Harlekino 25 jaar

img-20160830-wa0006Speelotheek Harlekino is deze maand op de kop af 25 jaar! In september zijn we niet alleen vertegenwoordigd op de opendag van Buurt&Zo op 10 september, maar het is ook precies 25 jaar geleden dat Harlekino is opgericht.

25 Jaar geleden heeft een active club dames het voortouw genomen om een speelotheek te realiseren. Na een gedegen onderzoek en een flinke dosis inzet kon in september 1991 de speelotheek haar deuren openen. Huisvesting was in een gedeeld klaslokaal in Pijnacker-Noord. Er was veel belangstelling en het aantal aanmeldingen maakte de opening tot een groot succes.

Na 25 jaar kunnen we vaststellen dat de speelotheek nog steeds een succes is, met weer veel aanmeldingen op onze nieuwe locatie in Buurt&Zo (bibliotheek). Nog altijd spelen veel kinderen in Pijnacker met speelgoed van de speelotheek, dat met zorg wordt uitgezocht. Het kernpunt dat goed speelgoed niet alleen leuk en duurzaam is maar bovendien bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind, blijft onveranderd. We zijn nog steeds trots op de uitgebreide collectie die we mogen aanbieden.

Nog geen lid maar wel interesse? Kom gezellig langs tijdens onze openingsuren of op 10 september tussen 10 en 17 uur op de opendag van Buurt&Zo. Tijdens de opendag bieden we diverse activiteiten aan voor kinderen en vertellen we ouders natuurlijk graag meer over onze speelotheek.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws. Bookmark de permalink.