Feestpakket

Met een Speelotheek abonnement kun je voor een (kinder)feestje een van onze feestpakketten lenen of een combinatie van losse feestelijke spellen/speelsets. Het lenen van een feestpakket kost €5 euro voor 7 dagen (€€€-leencategorie). Feestpakket 1 en Feestpakket 2 zijn kant-en-klare pakketten die direct geleend kunnen worden (zonder afspraak, op basis van beschikbaarheid). Voor Feestpakket 3 kun je uit een aantal items kiezen, dit pakket kan alléén op afspraak geleend worden. Verderop op deze pagina vind je een overzicht met de inhoud van de pakketten en extra suggesties.

We hebben naast de feestpakketten ook verschillende spellen en speelsets te leen vanuit onze standaard collectie die ook leuk en zeer geschikt zijn voor kinderfeestjes. Deze speelsets zijn veelal in de B-kast of P/G-kast in de speelotheek te vinden of staan in onze opslag (de wat grotere items). Verderop op deze pagina een overzicht met een aantal suggesties.

Kun je de set die je wilt lenen niet vinden in de speelotheekkasten?
Uitlenen van de feestpakketten en speelsets is altijd op basis van beschikbaarheid, reserveren is helaas niet mogelijk. Klik op de bekijk beschikbaarheid link of tekst op de afbeelding in het overzicht of zoek het item op in de online bibliotheek catalogus om te zien of het aanwezig is of uitgeleend.

*** Vanwege geldende Corona maatregelen is onze werkwijze aangepast ***
We kunnen vanwege de geldende Corona maatregelen helaas nog niet zoals vanouds aanwezig zijn op de woensdag of zaterdag. Mail ons op Harlekino@BibliotheekOostland.nl dan helpen we je online verder of we maken een persoonlijke afspraak.
*** ————————————————————————————————– ***

 Feestpakket 1

(€€€ – 5 euro per week) bekijk beschikbaarheid
Feestpakket 1 is een kant-en-klare set met 12 spellen en activiteiten voor een gezellig kinderfeestje. Feestpakket 1 vind je in de speelotheekkast bij de gezelschapsspellen (P/G).

Feestpakket 2 

(€€€ – 5 euro per week) bekijk beschikbaarheid
Feestpakket 2 is een kant-en-klare set met 11 spellen en activiteiten voor een gezellig kinderfeestje. Feestpakket 2 vind je in de speelotheekkast bij de gezelschapsspellen (P/G).

 Feestpakket 3

(€€€ – 5 euro per week) bekijk beschikbaarheid
Feestpakket 3 stel je zelf samen door tot 4 items te selecteren uit het onderstaande overzicht met Overige speelsets geschikt voor kinderfeestjes. Feestpakket 3 kan alléén op afspraak geleend worden tijdens Harlekino uren (woe en zat 10–12u) of door ons een mail sturen om een afspraak te maken om het op een ander moment af te halen. Combineer Feestpakket 3 met een van de andere feestpakketten voor extra feestplezier! (kosten 2x €€€ = 10 euro per week).

Overige speelsets geschikt voor kinderfeestjes

Naast de hierboven beschreven feestpakketten hebben we verschillende losse speelsets te leen die ook leuk en zeer geschikt zijn voor kinderfeestjes. Deze speelsets zijn los te leen of als onderdeel van Feestpakket 3. De speelsets zijn in de B-kast (B code) of G-kast (G of P code) in de speelotheek te vinden of staan in onze opslag (de wat grotere items) en zijn verschillend in leencategorie: € – geen extra leengeld, €€ – €2 per 4 weken, €€€ – €5 per week.

Uit de speelotheekkasten (direct te leen)

Klik op de tekst in het plaatje om de beschrijving en beschikbaarheid te bekijken in de bibliotheek catalogus.

Uit onze opslag (alléén op afspraak te leen)

Onderstaande items zijn te groot voor in onze speelotheekkasten en staan daarom in onze opslag. Deze items kunnen dan ook alléén op afspraak geleend worden. Wil je een van deze items lenen? Vraag ons tijdens Harlekino uren (woe en zat 10–12u) om het uit de opslag te halen of mail ons om een afspraak te maken om het op een ander moment af te halen.

Klik op de tekst in het plaatje om de beschrijving en beschikbaarheid te bekijken in de bibliotheek catalogus.