Reserveer een tijdslot om de speelgoedbeurs te bezoeken

Vul onderstaand formulier in om een tijdslot te reserveren (voor bezoekers ouder dan 12 jaar). Je kunt naar binnen tijdens het aangevraagde slot van 15 minuten. Je kunt daarna rustig shoppen, er is geen vertrektijd gekoppeld aan het tijdslot. Tussen 14.00 en 16.00 uur is vrije inloop, dan kun je zonder vooraf gemaakte reservering naar binnen.

Je ontvangt na je inschrijving een bevestiging per email. Neem deze bevestigingsmail mee (op telefoon of geprint) als reserveringsbewijs naar de speelgoedbeurs.

We volgen de actuele Corona richtlijnen vanuit de overheid. Volgens huidige richtlijnen is een Corona QR-code niet nodig voor het bezoeken van de speelgoedbeurs. We verwachten van onze bezoekers dat ze de basisregels volgen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Dus blijf thuis bij verkoudheidsklachten, houdt rekening met elkaar en geef elkaar ruimte wanneer gewenst. Kom zoveel mogelijk alleen en beperk de lengte van je bezoek.

Heb je een tijdslot gereserveerd, maar kun je toch niet komen? Laat het ons weten! Stuur je afmelding naar speelgoedbeurs.harlekino@live.nl

Versturen