Agenda

  • Zaterdag 6 november 2021 onze Speelgoedbeurs in Het Denksporthuis in Pijnacker Noord. Deze dag zijn er geen speelotheek vrijwilligers aanwezig in de bibliotheek.

Speelochtenden in Bibliotheek Pijnacker
Elke 2e woensdag van de maand Speelochtend in Bibliotheek Pijnacker georganiseerd door Gemeente Pijnacker-Nootdorp en Bibliotheek Oostland. Zie de website van de bibliotheek voor meer informatie.

Kom je een keer helpen bij een speelgoedwerkgroepavond?
Twee keer per maand vanaf 19:30 tot ongeveer 22:00 maakt de speelgoedwerkgroep allerlei nieuw speelgoed klaar voor de uitleen. We repareren dan ook eventueel speelgoed dat stuk is. Je bent van harte welkom om kennis te maken met de speelgoedwerkgroep of kom je ook helpen? Alle hulp is welkom! Ook als je nog niet eerder bij een speelgoedwerkgroepavond bent geweest. Of als je maar één uurtje beschikbaar hebt. De bibliotheek is tot 20:00 open, wil je na die tijd komen? Laat het ons weten via de email of een instant message via Facebook of Instagram. De komende periode staan op de volgende data speelgoedwerkgroep bijeenkomsten gepland:

  • Dinsdag 9 november 2021
  • Maandag 22 november 2021
  • Dinsdag 7 december 2021
  • Maandag 20 december 2021

Let op de speciale openingstijden van de bibliotheek/Buurt&Zo rond feestdagen. Zie de website van de bibliotheek voor meer informatie.