Speelgoed lenen op afspraak

Als gevolg van de Corona-maatregelen is speelgoed lenen en inleveren bij Speelotheek Harlekino momenteel alleen mogelijk op afspraak. Klanten mogen het bibliotheek gebouw niet in. Als je speelgoed wilt lenen of inleveren reserveer je een tijdslot via dit online formulier. Je geeft in het formulier ook aan uit welke categorie je speelgoed wilt lenen. Onze vrijwilligers zoeken dan iets uit die categorie dat past bij de leeftijd van jouw kind(eren). Je leent dan dus een soort van verassings-speelgoed-set. Als je een suggestie geeft bij de categorie letter (bijvoorbeeld: C liefst een knikkerbaan of Kapla) of bij opmerkingen vertelt wat je kind wel/niet leuk vindt om mee te spelen, is het voor onze vrijwilligers makkelijker iets passends klaar te zetten.

Voorlopig is het afhalen of inleveren van speelgoed alleen mogelijk op zaterdagmiddag en woensdagavond tijdens een vooraf gereserveerd tijdslot. Reserveer hier een tijdslot

Voor speelgoed dat in deze sluitingsperiode ingeleverd zou moeten worden, is de inleverdatum automatisch verlengd. We hopen jullie over een paar weken weer uitgebreider te mogen verwelkomen voor het lenen en inleveren van speelgoed.

Heb je een vraag? Mail ons op speelotheek.harlekino@live.nl

Dit bericht is geplaatst in Aangepaste openingsdata en -tijden, Algemeen nieuws, Informatie voor leden. Bookmark de permalink.