Feestpakket

Speelotheek leden kunnen voor verjaardagen en andere feesten een feestpakket lenen. Het feestpakket stelt u zelf samen door 10 items te kiezen uit onze brede collectie feestpakket items, allerlei gezellige spellen voor binnen en buiten. Reserveren, ophalen en inleveren van een feestpakket kan tijdens Harlekino uren (woensdag en zaterdag tussen 10:00 en 12:00). Het lenen van een feestpakket kost 5 euro voor 7 dagen. U kunt het feestpakket reserveringsformulier thuis alvast printen en invullen of tijdens Harlekino uren in de speelotheek.

*** Vanwege geldende Corona maatregelen is onze werkwijze aangepast ***
We zijn momenteel open voor het lenen en inleveren van speelgoed volgens de openingstijden van Bibliotheek Oostland. We kunnen vanwege de geldende Corona maatregelen helaas nog niet zoals vanouds aanwezig zijn voor het uitlenen van een feestpakket op de woensdag of zaterdag. Mail ons op speelotheek.harlekino@live.nl dan helpen we je online verder of we maken een persoonlijke afspraak.
*** ————————————————————————————————– ***

Hieronder vindt een overzicht van alle feestpakket items waaruit u kunt kiezen. U kunt het feestpakket eventueel nog uitbreiden met de Reuze 4-op-1-rij en/of de Minigolf set (elk 5 euro extra voor 7 dagen). Zoals u ziet is het een uitgebreide collectie, er kunnen dan ook enkele feestpakketten tegelijk uitgeleend worden.

LET OP: Reserveren en uitlenen gebeurt op basis van beschikbaarheid bij het maken van de reservering in de speelotheek tijdens Harlekino uren.

Overzicht feestpakket items
10 items naar keuze, 5 euro voor 7 dagen lenen.

Oranje pionnen (P01 / P11)
Een set kleine oranje plastic pionnen om te gebruiken bij een zelf te bedenken spel, hindernisbaan of wedstrijd. Set P01 bevat 8 pionnen, set P11 bevat 10 pionnen.
Reuze dobbelstenen (P02)
Twee reuze grote dobbelstenen (30 cm) van schuim. Bedenk er zelf een leuk spel bij.
Boembai ballonnen knalspel (P03)
Stamp bij elkaar de ballon kapot. Degene met laatste hele ballon wint! In deze set zitten 8 ballonbandjes in 4 verschillende kleuren. Ballonnen zijn niet inbegrepen. Gebruik niet te kleine ballonnen.
Birdrace (P04)
Draag de vogels op je hoofd met behulp van hoofd plankjes en breng ze naar je nest. Kan jij de vogels veilig overbrengen zonder ze te laten vallen?
Bowlingspel (P05)
Maak je eigen bowlingbaan. Kunnen jullie de 10 kegels in één keer omwerpen en een strike scoren?
Gele hoepels (P06)
Vijf gele plastic hoepels om te gebruiken bij een zelf te bedenken spel, hindernisbaan of wedstrijd.
Sets loopklossen (P07)
Drie sets met plastic loopklossen. Ga met je voeten op de loopklossen staan, houd de touwen met je handen strak langs je lichaam en probeer te lopen. Wie heeft de beste coördinatie en kan z’n evenwicht bewaren?
Eierdans (P08)
Een grappige actief spel voor 2-4 spelers. Verzamel zo veel mogelijk eieren en bewaar ze op de juiste juiste plaats op en rond je lichaam (bijv. onder je arm, tussen je knieen, onder je kin). Springei te pakken? Dan moet je om de tafel lopen. Laat daarbij de eieren niet vallen! En pas op voor eierdieven!
Ringenwerpcactus (P09)
Gooi de ringen om de armen van deze grappige cactus en scoor daarbij zoveel mogelijk punten. De bodem van de cactus heeft ook nog een knikkerpot.
Tastkist (P10)
Welk voorwerp ligt in het kistje? Steek je handen door de gaten en voel wat het is.
Balanceerbollen (P12)
Zes balanceerbollen in drie verschillende kleuren. Wie behoudt zijn/haar balans het beste? Bedenk zelf een spel of gebruik ze als onderdeel van een hindernisbaan!
Loopklos auto’s (P13 / P16)
Twee sets met plastic loopklossen in de vorm van een auto. Ga met je voeten op de loopklossen staan, houd de touwen met je handen strak langs je lichaam en probeer te lopen. Wie heeft de beste coördinatie en kan z’n evenwicht bewaren?
Zomerski’s/loopski’s (P14)
Ga met z’n tweeën op de loopski’s staan, houd de touwen met je handen strak en probeer te lopen in een wedstrijd tegen een ander team. Welk team werkt het beste samen?
Touw (P15)
Een lekker lang touw om mee te touwtrekken of te gebruiken in een hindernisbaan.
Muziekdoos (P17)
Gezellig samen muziek maken met deze set met allerlei muziekinstrumenten, waaronder tamboerijnen, sambaballen, bellenstokjes en kleppers.
Croquetspel (P18)
Houten croquet spel voor 6 personen op een wagentje. Sla zo snel mogelijk je eigen ballen door de poortjes en weer terug naar het startpaaltje.
Voetbaldoel (P19)
Een compact voetbaldoel. Wie scoort de meeste doelpunten?
Rara, wat ben ik? Kids (P20)
Raadspel voor 2-6 spelers. Plaats een kaartje achter je hoofdband en raad zo snel mogelijk wat je bent.
Blikken gooien (P21 met pittenzakjes, P22 met pittenzakjes en ballen)
Blikjes stapelen en gooien maar! Een flink aantal blikken met pittenzakjes om mee te werpen.
Dobbelstenenbingo (P23)
Twee thema varianten inbegrepen: sprookjes en Frozen. Kleur eerst de plaatjes op jouw bingokaart. Gooi met de dobbelstenen en kruis af als jij de geworpen afbeelding-kleur combinatie op jouw bingokaart hebt staan. 
Loopzakken (P24 / P25 / P26)
Wie hupt als eerste naar de finish? Set van twee loopzakken in kindermaat.
Klittenband darts (P27 / P42)
Verzamel zoveel mogelijk punten door de ballen op het opblaasbaar dartspel met klittenband te gooien.
Ringwerpspel (P28)
Werp de ringen om de gekleurde stokjes. Wie scoort de meeste punten?
Pittenzakjeswerpspel (P29)
Gooi de pittenzakjes in de gaten. Wie scoort de meeste punten?
Midi mikado (P30)
Mikado met stokken van 50 cm. Kun jij de meeste stokken pakken zonder de rest te laten bewegen?
Groot rond parachute/dansdoek (P31)
Een groot rond doek in regenboogkleuren met 8 lussen voor allerlei vrolijke spellen. Incl gekleurde pittenzak kikkers en spelsuggesties.
Langwerpig regenboogdoek (P32)
Een groot langwerpig doek in regenboogkleuren met 4 lussen voor allerlei vrolijke spellen. Incl gekleurde pittenzak sterren en spelsuggesties.
Hindernisbaan (P33)
Maak je eigen hindernisbaan. Set met grote en kleine pionnen met gaten voor multistokken en hoepels in verschillende maten. Ook leuk om te combineren met andere items zoals de balanceerbollen (P12).
Ezeltje prik (klittenband) (P34 / P35)
Stoffen doek met ezelafbeelding. Wie plaatst geblinkdoekt z’n staart op de juiste plek?
Springtouw extra lang (P36)
Extra lang springtouw om meerdere kinderen tegelijk te laten springtouwen.
Midi vier-op-een-rij (P37)
Deze 4-op- 1-rij is net even groter dan gemiddeld. Het klassieke strategiespel voor minimaal 2 personen. Het spelveld is eenvoudig op te bouwen en makkelijk op te bergen.
Midi domino (P38)
Het bekende spel met 28 extra grote stukken (10x18cm) van foam. Speel het op de woonkamervloer, het terras of in het gras.
Twister hoepla (P39)
Wring je in allerlei bochten in de 5 verschillende Twister varianten voor 2-4 spelers. Speel in teams of raak één voor één met je vrienden in de knoop.
Verkleedkleding (6 stuks in koffer) (P40)
Leen zes items uit onze grote collectie verkleedkleding. Incl grote koffer, indien beschikbaar op dag van lenen. Kledingitems uit te zoeken op de dag van lenen.
Tekentol 7+ (P41)
Een dynamisch en interactief tekenspel. Samen iets grappigs tekenen, of met z’n allen een opgave oplossen, zoals een labyrint volgen.
Party & Co Junior (P43)
Raad wat de anderen voor je tekenen, gebaren, neuriën, imiteren of beschrijven of geef het juiste antwoord en zorg dat jouw team als eerste bij de finish komt.
Inklapbare sjoelbak (P44)
Sjoelbak in compact formaat (120x30x4cm) en dus makkelijk mee te nemen!
Rad van fortuin (p45)
Gebruik het rad van fortuin voor een tombola of voor een van de vele andere spelmogelijkheden. Incl. enkele spelsuggesties.
Twister (P46)
Het doldwaze spel Twister staat garant voor veel lachen en plezier. Raak onderste boven door het plaatsen van je handen en voeten op de kleur vlakken.
Kinderbingo met plaatjes (P47)
Bingo spel met vrolijke plaatjes. Draai aan de spinner en verzamel zo snel mogelijk een rij van 5 plaatjes op je bingokaart. De eerste speler met een bingo wint!
Mikado XXL (P48)
Mikado met extra grote stokken van wel 80 cm. Kun jij de meeste stokken pakken zonder de rest te laten bewegen?
Eier-lepel-race (P49)
Wie van jullie heeft de beste balans en hand-oog coördinatie? Je legt het ei op de lepel en probeert zo snel mogelijk aan de overkant te komen. Zonder dat het ei van de lepel valt natuurlijk. Incl. 2 soorten lepels, pingpongballen en golfballen (6 stuks van elk).
Pomela XXL (P50)
Lukt het jullie om de appels uit een grote boom te plukken? Speel het spel individueel, met in ieder hand een plukker, of met als een team, met ieder een plukker.

Mogelijke uitbreidingen van feestpakket
Extra toevoeging elk 5 euro extra voor 7 dagen lenen.

Reuze vier op een rij (B020)
Deze 4 op 1 Rij Mega is groot, heel groot! Het klassieke strategiespel voor minimaal 2 personen. De schijfjes worden gesorteerd op kleur en aan de zijkant bewaard. Het spelveld is eenvoudig op te bouwen en makkelijk op te bergen. Van 2 tot 4 spelers, vanaf 3 jaar.
Minigolf (B402)
Uitgebreide minigolfset met looping, tees en sticks. Je kunt deze minigolf overal spelen; buiten op het gras, binnen of waar je maar wilt. De hindernissen kun je opstellen in ontelbare combinaties.